BREAKING NEWS ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

Iranienii se laudă brusc că ar fi forţat să aterizeze la Teheran un avion cu 5 generali americani la bord, i-ar fi reţinut timp de 24 de ore şi apoi după interogatorii, le-ar fi dat drumul să se ducă în Afganistan. Pentagonul spune că habar n-are de vreun incident de genul acesta care ar fi implicat un avion militar. Iranienii revin şi spun că nu ar fi ost vorba despre un avion militar, ci despre o aeronavă civilă cu 5 generali americani la bord. Şi mai revin o dată la televiziunea naţională şi spun că, de fapt, nici n-ar fi fost un avion american. Ci un avion unguresc care avea la bord pasageri americani.
Va tin la curent.

UPDATE. Acum nici pasagerii nu mai sunt americani, zice Reuters.
A senior Iranian official on Tuesday denied an Iranian news agency report that a U.S. military plane had violated the country's airspace, saying both the aircraft and the people on board were Hungarian.

"The Fars report was not accurate. It was a Hungarian aid plane. No American was on board. The incident happened on September 30," the official, who declined to be named, told Reuters.

Comments

  1. si dupa aia revin si spun ca erau cinci MANAGERI generali americani de la Lehman Brothers, care incercau sa ajunga in Afghanistan, unde sint la adapost de furia depunatorilor tzepuiti si de nervii contribuabililor care scot cascaval de la saltea sa ii scoata la liman...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani

The politics of Ashura in Lebanon

Radicalismul de acasa