NE MOBILIZĂM

Ministrul libanez al Justiţiei, Ibrahim Najjar, spune că Assad a ameninţat că invadează Libanul ca să scape de terorişti. Aşa dar şi libanezii au trimis armata în Nord. Najjar zice că armata va fi “mobilizată intensiv” ca să pună capăt exploziilor şi tensiunilor şi pentru operaţiuni în zonele de securitate. Explozia de luni dimineaţă a fost o răzbunare pentru cî armata a distrus anul trecut tabăra de refugiaţi Nahr el Bared.
Sigur că sirienilor le cam vine pe tavă ocazia. Nu le-a plăcut niciodată idea că sau retras din Liban.

Comments

  1. auzi, sora mea, hai tu o fuga pina aici, ca te duce ursu pina la edgware road, unde se pregatesc invazii in fiecare zi... si arabi sint poate mai multi decit in tot beirutul ala prafuit.:P

    ReplyDelete
  2. Pai cum sa nu fie mai multi. Londra e lumea intreaga in miniatura. Aici, La Beirut, sunt mai multi expati decat arabi. Si e si mai complicata povestea cu cine e arab si cine nu din populatia locala. S-ar putea sa te impuste vreun maronic caruia ii spui ca e arab. Astia sunt fenicieni, da? Iar druzii s-ar putea sa-ti ia gatul pentru aceeasi afirmatie. Deci da? Si bine zici, prafuit. Habar n-ai tu ce inseamna cuvantul asta!

    ReplyDelete
  3. Traiasca Siria Mare! Azi Liban, maine Egipt! (din nou)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani

The politics of Ashura in Lebanon

Radicalismul de acasa