MESAJ DIN PARTEA CANDIDATULUI PD-L

Am primit in urma cu doar cateva zeci de minute scrisoarea de la Dr Herman Berkovits, care a citit articolul despre candidatii din circumscriptia 43 si a tinut sa fac precizari pentru alegatorii din Liban.

Jerusalim

25/11/2008

Damnei ziarist Ana Maria Luca


Va scrie aceste randuri Dr. Berkovits Herman candidat PD-L la alegerile parlamentare in camera deputatilor care vor avea loc la 30/11/2008 ,in cadrul colegiului 4 circumscriptia 43—Orientul Mijlociu si Africa . Am avut ocazia sa vizitez blog-ul d-tra pe internet si am avut satisfactia de a citi lucruri interesante . Alaturat va transmit programul meu electoral cat si cate ceva despre persoana mea.
Am absolvit facultatea de medicina din Cluj-Napoca . Dupa satisfacerea serviciului militar roman am profesat ca medic de circa trei ani si in anul 1975 impreuna cu familia am emigrat in statul ISRAEL .De atunci sunt stabilit la Jerusalim unde imi profesez meseria de medic pediatru.

In paralel cu ocupatiile profesionale m-am straduit sa ajut pe cat se poate Acolo unde afost nevoie de ajutor,in special unde se cerea asistenta medicala.Ca medic am fost si sunt sensibil in cazuri umanitare. Principala prioritate a mandatului meu este de a asigura o inbunatatire a procedurii obtineri de acte consulare pentru cei care au domiciliul in spatiul circumscriptiei 43.

Ma voi straduii ca parlamentar sa facilitez procesul de admitere in invatamantul superior romanesc a tinerilor cu cetatenie romana. Imi voi adduce aportul la amplificarea relatiilor culturale si comerciale dintre Romania si tarile din zona cat si desvoltarea legaturilor intre sistemul medical din Romania cu statele din spatiu nemai punand la socoteala ca multi medici sunt absolventi ai institutelor de medicina romanesti.

In fina sper la un nou orizont si speranta de rezolvare a problemelor cetatenesti
cat mai usor si mai repede.

Cu stima si deosebit respect,

Dr. Berkovits Herman

Comments

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani