CE VREA IOSIF KOTO DE LA VIAŢĂ...

Am găsit pe un site numit City News. În campania electorală, UDMR a propus, pare-se, oameni cu notorietate pentru colegiile diasporei. Pe Iosif Koto şi pe cântăreaţa de muzică uşoară Anamaria Dancs.
Iată ce zicea Koto.

„Am acoperire din punctul de vedere al competentei. Timp de doua mandate am fost vicepresedinte executiv al UDMR si secretar de stat si cred ca pot oferi un program viabil. Printre realizarile mele de pana acum se numara aparitia in Israel a primei istorii despre comunitatea evreiasca din Romania si infiintarea unor unitati de invatamant cu predare in limba romana in Australia. Cunosc vibratia si valtoarea vietii diasporei”, a declarat Koto.

„Programul meu trebuie sa se bazeze cu integrarea in ambele sensuri. Este nevoie sa initiem legi care sa asigure integrarea diasporei romanesti in viata noastra, atat din punct de vedere economic, cat si cultural si al invatamantului. Prima mea propunere concreta este institutionalizarea acestor legaturi printr-o agentie care sa functioneze in tarile respective”, a completat Koto.

Comments

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani