Monday, December 22, 2008

I'M BACK

Da, m-am întors la net. După o săptămână de chick-flicks (a se citi 4 sezoane din Sex and The City) m+am gândit că blogul meu mai trebuie updatat. Adică nu m-am gândit eu, dar mi-am adus aminte că îl am când mi-a cerut Dan id-ul şi parola. O să trec pe Heeloo.ro, ca şi colegul Iosif Buble. E, da, m-am shmekerit shi eu - ca să vorbim în termeni de net româneşti.
Dacă Dan, expertul nostru în IT, web şi toate cele, munceşte de zor la noul site, mi-am zis să ies şi eu din letargie, să renunţ la seriale de Cosmopolitan Cick - nu am mai văzut o telenovelă sudamericană de când mi-am dat licenţa şi urmăream cu sufletul la gură Pisica Sălbatică. ( E o dovadă că şi eu aş face orice numai să nu scriu chestii care implică note de subsol şi bibliografie.)

Deci , da, am aflat o ştire. NU MAI AVEM DEPUTAT. Nu-l vom vedea pe domnul Koto la Beirut. I-a retras Curtea de Apel Bucureşti mandatul. De ce? Benedek Imre, colegul lui de partid, supărat că nu a ajuns în Parlament a contestat mandatul lui Koto. Omul depusese deja jurământul. Curtea de Apel i-a retras mandatul, însă s-a supărat conducerea UDMR pe Benedek Imre. A fost exclus din partid pentru grave prejudicii aduse imaginii formaţiunii politice, iar acum se judecă recursul la Curtea Supremă.

No comments:

Post a Comment