I'M BACK

Da, m-am întors la net. După o săptămână de chick-flicks (a se citi 4 sezoane din Sex and The City) m+am gândit că blogul meu mai trebuie updatat. Adică nu m-am gândit eu, dar mi-am adus aminte că îl am când mi-a cerut Dan id-ul şi parola. O să trec pe Heeloo.ro, ca şi colegul Iosif Buble. E, da, m-am shmekerit shi eu - ca să vorbim în termeni de net româneşti.
Dacă Dan, expertul nostru în IT, web şi toate cele, munceşte de zor la noul site, mi-am zis să ies şi eu din letargie, să renunţ la seriale de Cosmopolitan Cick - nu am mai văzut o telenovelă sudamericană de când mi-am dat licenţa şi urmăream cu sufletul la gură Pisica Sălbatică. ( E o dovadă că şi eu aş face orice numai să nu scriu chestii care implică note de subsol şi bibliografie.)

Deci , da, am aflat o ştire. NU MAI AVEM DEPUTAT. Nu-l vom vedea pe domnul Koto la Beirut. I-a retras Curtea de Apel Bucureşti mandatul. De ce? Benedek Imre, colegul lui de partid, supărat că nu a ajuns în Parlament a contestat mandatul lui Koto. Omul depusese deja jurământul. Curtea de Apel i-a retras mandatul, însă s-a supărat conducerea UDMR pe Benedek Imre. A fost exclus din partid pentru grave prejudicii aduse imaginii formaţiunii politice, iar acum se judecă recursul la Curtea Supremă.

Comments

Popular posts from this blog

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani

Beduinii