SCOALA, LUCRĂRI ...

Am cam disparut o vreme. Si cred ca va mai tine cateva zile perioada mea academica - tribunale internationale ad hoc versus tribunale internationale hibride, batalia pe Hasbani si Wasani (doua rauri disputate de Israel si Liban - invat si eu geopolitica locala) si conflicte etnice si interventii internationale. Cineva ar putea sa-mi deschida capul si sa toarne cumva toate astea?
Sigur, la tot pomelnicul asta se mai adauga si faptul ca nu ma pot concentra din motive absolut subiective. Se stiu ele care sunt.
Plus criza economica care nu afecteaza se pare doar Europa, ci si buzunarele mele de cateva luni de cand sunt studenta intr-o tara superba cum e asta in care ma aflu.

In alta ordine de idei, vreau sa plec voluntar in taberele de palestinieni sa ii invat pe copii sa filmeze.

Si incerc sa scriu maine un reportajel de la Baalbeck, unde am sarbatorit ieri... unirea Principatelor romane. Nu e nici o surpriza pentru cunoscatori. Primaria de la Baalbeck, cu viceprimarul si un consilier local vorbitori de romana si banateni prin adoptie, vrea sa se infrateasca cu Timisoara. Sa infiinteze un centru cultural romanesc, un conservator cu profesori romani si sa aduca mai multi turisti din Romania. Numai ca, desi libanezii s-au miscat foarte repede (o chestie care nu prea se intampla, oamenii astia nu se grabesc niciodata), in Romania lucrurile se cam taraganeaza. Si e pacat pentru ca n-a vazut romanul nici la greci nici la turci ce spa-uri are Libanul.

Comments

  1. Din cate imi aduc eu aminte codrul era frate cu romanul; se pare ca vom adauga si niste cedrii libanezi la ulmii si frasinii nostri.

    ReplyDelete
  2. O, you are my favourite infidel...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani