SE MUTARA BAIETII CU CARDURILE FALSE SI IN LIBAN

Alaltaieri libanezii au arestat doua tipe care scoteau bani din bancomate cu ceva carduri false. Se pare ca doamenle sau domnisoarele venira din Marea Britanie special pentru aceasta operatiune. Oficial insa, ele sunt turiste si au fost abordate de un domn, roman si el, care le-a propus o mica afacere - sa scoata din bancomate cu ajutorul acelor carti de credit false niste bani din care primeau un procent. Omul a parasit intre timp Libanul, dar doamnele sunt la inchisoare la Baabda - unde nu sunt conditii ca la noi la Targusor, este o inchisoare din Orientul Mijlociu. Nu dorm chiar pe paie, dar nici hotel nu e.
Singura lor sansa este ca banca sa nu depuna plangere, pentru ca prejudiciul nu e foarte mare. Vor fi la tribunal saptamana viitoare.
Stirea a fost aseara pe la televizorul libanezilor si toata lumea m-a sunat, evident, pe mine. "Ana, ai auzit? Au dat la LBC. Doua romance au fost prinse cu furatul din bancomate. Le cunosti?"
Sigur,, au fost si discutiile pe messenger cu fetele de treaba: "Bai, deci, nu se poate. Ce e asta. Au venit si aici sa ne faca de ras?"

Comments

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani