DECI DA - ELENA UDREA PE POST DE SEXY CHICK PE PRIMA PAGINAAzi dimineata am ajuns la birou fericita ca mi-a iesit povestea cu femeile care cauta mine in Sudul Libanului.

Am o discutie vesela cu ai mei colegi de redactie, vorbim despre Mircea Geoana care se vede azi cu presedintele, premierul si presedintele parlamentului in Liban si apoi si cu ceva comunitate romaneasca la 4 la ambasada. Intreb daca vor vreun interviu micut, editorul nu se hotaraste.

10:15am The Romanian senate president kicked off his visit to Beirut with meetings with President Michel Suleiman and Caretaker PM Fouad Saniora. He will later meet with Speaker Nabih Berri.


Apoi apare Nick, care isi comanda un sandvish de la Subway. Se intrerupe netul - pentru ca asa e in Liban- si stam cu totii la niste cioace. Nick se uita la mine de la celalat capat al biroului si zice : "Hey Ana Maria, have you seen the Daily Star today? There's this Romanian politician on the front page!"

"Seriously, the president of the Senate is on the front page? I can't believe it! There is no other event in Lebanon today other than his visit?"

"Oh, no no. What president? There is a blond woman!"

Iau si eu ziarul si-l intind pe masa. Surpriza: Elena Udrea, cu un top mishto bre cu decolteu si imprime de leopard pe post de "sexy chick on the front page". Stiti cum: ca in Libertatea, cand o punem pe Simona Sensual ca sa atragem cititorul. Era EA acolo, chiar sub stirea cu terorist Lockerbie eliberat din inchisoare. Cui ii mai pasa de Mircea Geoana si de vizita lui la prezidentul Libanului, nu?

Comments

 1. Puteti sa dati un link si la articol?
  Va rog!

  ReplyDelete
 2. Sau macar cateva informatii despre subiectul articolului si tonul acestuia...

  ReplyDelete
 3. Cred ca nu ati inteles. E doar o poza cu o foto-explicatie: Angry minister: Romania's Udrea sues MPs.

  Si cateva randuri despre faptul ca e anchetata si ca e o aprtopiata al lui Base. Atat.

  Explicatia e foarte serioasa ca ton, nu o ia nimeni peste picior per ministresa. Dar fotografia aleasa e graitoare. Ideea e "Uitati fratilor ce ministru au astia".

  Pentru ca e doar o otografie cu o oto-explicatie, nu e deloc pe internet. Fotografiile de genul acesta se afla doar in ziarul printat.

  ReplyDelete
 4. tu sa fii arab bogat, care a mers prin deşert de-i sar ochii, n-ai da vreo 10 cămile pe blonda asta cu ţâţe care e ministra. Am o filmare de la începutul anului cu Udrea la Madrid în care nu ştia nici ce vrea de la turism. Nu mi-a intrat nicăieri. Poate o postez să vedeţi că poate fi şi serioasă fata asta, chiar dacă e ridicolă pe banii noştri.

  PS: la ce ziar lucrezi ca nu am mai vb de mult. Si tot în Liban esti? Să mă ierte libanezii, dar până la urmă şi în Liban e mai bine decât în România. Te pup de la Madrid. Succes!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani