O decizie grea, foarte grea

Daca ati termina la vara un master in International Affairs care v-a costat 12000 de dolari si pentru care ati cam facut foamea doi ani, dar care v-a luat si sprijinul familiei din cauza distantei si a banilor cheltuiti, ce ati face?

V-ati intoarce in Romania sa cautati un loc de munca si poate multumiti din nou familia, ati ramane in Liban, fara nici un sprijin, de una singura, sau ati apuca-o catre alte parti ale lumii cu vreo fundatie umanitara pentru ca oricum nu mai aveti nimic de pierdut?

Sau, de dragul familiei ati renunta la Master si v-ati intoarce in tara chiar acum?

Comments

  1. daca tot am investit in mine - bani, timp, suflet - as folosi ce am acumulat acolo unde este nevoie de tot ceea ce pot la finalul masteratului. eu personal cred ca Romania, chiar daca are nevoie de tine, inca nu isi da seama si nu te va putea asimila. dar poti fi alaturi de ea si dincolo de granite, mai ales ca in Europa nu mai sunt hotare.

    ReplyDelete
  2. In primu rind familia vine pe primul loc! Poti avea bani, masterate si multe altele dar suportul familiei e de nepretuit! Stai si gaseste-ti rostul alaturi de ei si de casa, nefiind printre straini care nu-ti inteleg problemele, iti mai rui o mana si mai estiu eu ce si nimeni nu este linga tine nici macar cu o vorba buna!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani