O alta amica jefuita

In principiu nu ma mai urc in service-uri daca sunt doi barbati in ele. Nici unul dintre colegii mei din redactie nu mai face asa ceva. Azi am primit trista veste ca inca o amica a fost amenintata cu arma, dusa undeva in Dahyeh, jefuita si lasata fara bani si fara telefon in mijlocul strazii. A reusit sa sune niste prieteni de la un telefon public si a ajuns cu bine acasa. Din fericire pentru ea isi pusese banii in buzunar, nu in geanta, iar hotii n u s-au gandit sa o si perchezitioneze.

Aventura ei a inceput insa atucni cand a ajuns la politie. De la secvtia de cartier au trimis-o la sectia din zona unde a fost talharita. Adica in Dahyeh, zona Hezbollah. Oricum, nu s-a intamplat nimic.
Toate sectiile de politie o tot intreaba unde s-a petrecut jaful. Ea spune ca in masina, in taxi. Ei vor sa stie unde se afla taxiul cand a fost comis jaful. Ea, fiind straina, evident ca nu stie unde se afla.
Cu alte cuvinte, pentru ca e o straina proasta nu se intampla nimic. Nu exista nici o investigatie. Desi e deja a 4-a persoana despre care aud eu ca a fost jefuita in modul asta si Ambasada Americana a emis un avertisment pentru cetatenii lor, Politia libaneza nu stie nimic despre nimic.

Deci, nu va urcati in taxiuri share a ride daca sunt doar doi barbati inauntru. Unul ar putea sa aiba o arma.

Comments

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani