Cum am gasit-o pe Veronica


Vera si her "Natural Beauty". In Jal el Dib, mai sus de Lebanese University, prima la dreapta.

Eram prietena de Facebook cu Veronica Elias de vreun an. Nu vorbisem niciodata. Dar tot dadeam add acelorasi grupuri de "I heart Romania" si "Romani in Liban". Pana cand intr-o zi, o pustioaca de la scoala se repede la mine dupa un curs si imi zice intr-o romaneasca extrem de dragalasa : "vino sa te pup".

Andrea are 23 de ani, a stat 7 ani in SUA de una singura, la liceu si facultate, si s-a intors in Liban de dragul parintilor. E un copil precoce. Cateodata simt ca vorbesc cu o persoana mai in varsta decat mine, nu cu o tanara de 23 de ani.
Asadar, Andrea rade de fata mea socata si imi zice "Nu ti-am spus de prietena mea romanca? O cheama Veronica si e "my beautician".

Andrea dupa o sedinta de machiaj la Vera.

Dupa aproximativ o saptamana am cunoscut-o si pe Vera. Fosta ziarista la Gardianul, casatorita de ani buni cu un libanez, mama a doua fetite superbe care au invatat-o pe Andrea cum sa se ceara pupata pe romaneste.

Veronica e braileanca. Era specializata in stiri economice, dar cred ca inteleg pasiunea ei pentru tratamente cosmetice, masaje, machiaj si tot ce-i trebuie unei doamne care se respecta. In Liban s-a gandit ca e vremea sa aiba afacearea ei, asa ca s-a dus la tot felul de cursuri. Stie sa faca peelinguri chimice, stie sa faca masaj si tatuaje, permanente sau cu henna. Si stie si o gramada de povesti. Si e foarte dragalasa. Si uite asa deschide ea seria romancelor de succes din Liban. :)

Comments

Popular posts from this blog

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani

Beduinii