Cum ne branduim tara

Libanezii nu au The Land of Choice. Nu o au nici pe Elena Udrea, iar ministrul libanez al Turismului se zbate sa obtina 5 milioane de dolari ca sa finanteze o campanie pe 4 ani ca sa refaca imaginea Libanului in Occident. (Sigur ca e acuzat ca si-ar trage la buzunar trei sferturi din banii astia. :D)

Numai ca Libanul are oameni care nu stau degeaba. Am primit zeci de meiluri cu fotografii de iti luau respiratia de pe tot cuprinsul Libanul de la toti prietenii mei. Asta e ultimul care circula.

"FW: Le Liban Vu DU Ciel ! A envoyer a tous les libanais de la terre ! LEBANON FROM THE SKY!!"

Sigur ca toti libanezii au trimis fotografiile si prietenilor straini si asa le-am primis si eu de la vreo 4 persoane diferite. Niste fotografii cu totul spectaculoase. Iata cateva.

Pai iti cam vine sa te urci in avion.

Si m-am gandit care sunt mailurile virale pe care le primesc de la prietenii mei romani. Mistouri sau e-mailuri cu ingerasi care indeplinesc dorinte.

UPDATE: De la prietena Zuzy, exemple de fotografii din Romania care circula pe net. Poate incepem o leapsa cu poze care sa le concureze pe ale libanezilor totusi, nu? Cu poze incredibil de frumoase din Romania.Comments

  1. Un punct de vedere realist si niste poze foarte frumoase.
    Cele din Liban.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani