Inca 2 luni in Liban

Nu-mi vine sa cred ca masterul asta se termina peste doar doua luni. Libanul a fost o experienta superba. Am dat si de cioturi, si de damburi, dar per total a fost calatoria mea initiatica. Nu-mi vine sa cred ca m-am dus timp de 2 ani la scoala uitandu-ma de pe autostrada catre Mediterana si simtindu-ma fericita ca am norocul sa imi scald ochii in privelistea aceea. Si cateodata, inainte sa fie NOW Lebanon, cand eram de una singura in Liban, cu putini prieteni, Mediterana ma facea sa uit ca am doar un dolar in buzunar si sunt intr-un autobuz care facea si rata care mergea in sat la bunici sa para de lux.

A trecut. A fost greu, dar superb. Daca va fi sa plec spre alte zari, plec din Liban cu o zestre culturala, cu vreo cateva cuvinte in Araba, cu oamenii care mi-au fost alaturi si, evident, cu Ken si cu JO ( sabia si bastonul de Aikido, care-mi sunt tare dragi). :P

Nu stiu ce voi face mai departe. Amicii imi zic ca acasa nu e prea frumos in ultima vreme. Voi vedea Romania timp de vreo luna, in vara. Decid, poate, atunci in ce colt de lume ma opresc.

Comments

  1. draga mea, acasa oricum ar fi, e acasa. tu vino, hai sa mergem in vacanta :D;), si vezi tu dupa aia ce-o sa faci. je te asteapta cu drag si nerabdare. pup.

    ReplyDelete
  2. hehe. Si eu astept cu nerbdare acea vacanta. N-am prea avut liniste in acesti doi ani. De mult planuim noi o vacanta impreuna. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani