Ma simt ca un dizident in exil

De aseara. Citeam pe facebook -ce mai frecventa sursa de stiri din Romania in ultima vreme- statusul Ioanei Avadani si mi-au picat niste plombe.


Am subscris, ca multi altii. Oamenii astia nu inteleg ideea de presa. Trebuie sa mai treaca vreo doua generatii ca sa ne treaca sechelele educatiei de partid. E trist.

Ma simt mai bine in Liban. Aici macar lucrurile sunt clare. Scrii contra, gasesti un baton de dinamita sub masina, o grenada pe capota, te atinge un glont ratacit. Nu ca dau idei "aparatului" din Romania. Dar poate e cheltuiala mai putina daca trimitem toti ziaristii la canal sau ii macelarim de-a dreptul. De ce sa ne incurcam cu procurori, coruptie, prostii?

Le propun domnilor din CSAT sa mearga la un stagiu in Sanaa, Kabul, Bagdad, chiar si la Beirut. Poate invata ceva. Iranul poate e prea subtil.

Comments

 1. Mda, mi-a zis si mie cineva in seara asta marea bomba. Eu sunt prea ocupata sa mai urmaresc toate stirile si parca ma simt mai bine asa, mai libera.

  In romania pare totusi ca pluteste ceva in aer, stii tu, senzatia aia de inceput de film de groaza, de calm de dinaintea furtunii, atmosfera apasatoare intr-o zi cu soare. Mi se pare ca toti oamenii par agitati dar incearca sa traiasca normal. E o senzatie pe care am trait-o intens mergand pe strada dar si... in parc!

  :) Ramona

  ReplyDelete
 2. Poverty tries friends..................................................................              

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani