"Modele de succes" din Liban :)))

Imi dau seama, cu mare tristete si extraordinare, inimaginabile frustrari ca am invatat de pomana din clasa a 8-a pana acum. Tebuia sa dau capacitatea, sa pic, si sa imi puna tata in sufragerie o bara la care sa exersez intens pana la 16 ani. Apoi, linistita, emigram simplu in tara la care visam, imi puneam o pereche de silicoane, ma intorceam acasa si pac! eram la TV in Cancan si ajungeam vedeta. =))

Pe fetele astea le gasesti daca dai o simpla cautare cu "dansatoare in Liban" pe google. Cum lumea in tara nu prea stie ca "aventura libaneza" inseamna mai mult decat dans intr-un "super-nightclub" din Jounieh, stirile de genul acesta ajung sa amuze. Dar nu sunt petru toata lumea de ras.


Daniela Crudu, desi foarte tanara, are ceva experienta de viata. Ea a dansat nu doar in cluburile din Romania, ci si in Liban.

Frumoasa bruneta a fost plecata in mai multe randuri cu contract de animatoare in Liban, iar cu banii obtinuti si-a facut si implanturile cu silicon.

Ca si Daniela, unele dintre insotitoarele ei in "aventura" libaneza lucreaza, in paralel cu activitatea de dansatoare, si ca modele in Romania. Daniela a fost insa mai norocoasa, obtinand slujba din televiziune, unde este asistenta "matinalilor" Razvan si Dani.

Daniela Crudu si-a inceput cariera de dansatoare in cluburi de la varsta de 16 ani si s-a imprietenit cu multe tinere dornice de afirmare. Una dintre acestea, Georgiana, a povestit mai multor cunostinte de-ale ei ca Daniela este bisexuala.

De altfel, Daniela Crudu a declarat intr-un interviu pe care l-a acordat revistei FHM pe vremea cand avea 18 ani, ca nu exclude varianta de a avea "o relatie amoroasa cu o tipa". (SURSA CANCAN)


Mariana Rosca , regina cluburilor de noapte, e un model asemanator.

Pentru ca situatia sa fie cat mai clara, trebuie precizat ca un super-nightclub in Liban e un bordel. Tanara e importata pe post de artista. La un moment dat ea chiar se fataie un pic pe scena pentru ca potentialul client sa aiba o cat mai buna vizibilitate.El plateste apoi 100 de dolari pentru o sticla cu sampanie ca sa stea de vorba cu tanara, iar actul se consuma a doua zi dupa-amiaza la hotelul tipului doldora de bani.

Seful politistilor de la Moravuri mi-a spus ca de obicei tanara pastreaza mare parte din castig. Apoi dansatoarea se intoarce la hotelul in care locuieste si e trasportata cu un microbuz, seara, impreuna cu suratele, catre asa-zisul cabaret, unde procedura reincepe.
Conform politiei libaneze, mai grav e ca printre domnisoarele care stiu prea bine ce fac, se afla si tinere care nu si-au dorit sa se ocupe cu asta. Dar lor li se iau paspoartele si sunt batute daca nu reusesc sa isi plateasca "datoria" catre proprietar (adica pretul platit de importator pentru documentele fetei, biletul de avion si cazarea).

PS. Si domnul maior cu pricina a ranjit cu subinteles cand i-am zis ca sunt romanca.

Comments

 1. Hello!

  Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
  Site-ul cu picturile mele (900 unici/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
  As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

  Adrian Moisa, pictor aerografist

  Y!mess desene_aerograf, mail desene_aerograf@yahoo.com sau la telefon 0743521412.
  Mii de multumiri, Adrian

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani