To bomb or not to bomb Iran

Se pare ca nu. Cel putin  nu pe moment.  Americanii se cam uita acum la John  Bolton si se intreaba ce l-o fi apucat sa zica Israelului "aveti 3 zile sa bombardati centrala". Ar vrea ei israelienii, nicio indoiala. Dar in 3 zile nu prea are cum sa le iasa. Asa ca Iranul reuseste probabil sambata sa inaugureze centrala de la Bushehr cu ajutorul rusilor. N-a reusit nici Irakul in 1981 cu Osirak si nici Siria in 2007 cu reactorul nedeclarat de provenienta asa-zis nord-coreeana.

Se pare ca Ahmadinejad va avea micul lui moment de glorie sambata. Pentru ca Israelienii nu-si permit sa bombardeze centrala si sa rada si ceva muncitori si tehnicieni rusi odata cu reactorul. O fi tinand AIPAC-ul Washingtonul la degetul mic, dar Tel-Aviv-ul nu vrea sa-si puna Moscova in cap.

Comments

  1. pai ar fi fost si de Sabat si apoi nu cred ca mai exista duminica vreun teritoriu numit Israel :)
    PS protestez fata de modul in care trebuie sa postez un comentariu pe blogul tau. Cuvantul de verificare a fost... curgood. Nu sunt pe invers, deci... :))

    ReplyDelete
  2. pai shpilul era sa bombardeze inainte de sabat. de sabat e deja prea tarziu, e combustibulul incarcat, face centrala un bum mare mare pana la Tel Aviv.

    Imi cer scuze in numele echipei google. (ba prostilor, nu stiti ce inseamna cur in romaneste?) :))))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani

Beduinii