Saturday, July 30, 2011

Pentru ca vreau la Festivalul ARTmania de la Sibiu

Nu-mi trebuia decat o motivatie indeajuns de puternica incat sa pot tasta "blogger" in browser si sa-mi amintest si parola de la blog ca sa imi reiau scrierile despre Liban si nu numai.
Stiu ca unii amici se bucura, altii si-ar fi dorit sa plec acasa de mult si sa ma fac femeie de serviciu ( nope, not gonna happen!)

Multumesc, Zelist Blog, pentru motivatie. Cum am auzit, acum 5 minute, de campania "Rockere, Zelist te vrea la ARTmania Festival (netuns)" am si deschis blogul sa postez fotografia mea de rocker salbatic, mare fan Nightwish.

Iata ce spune campania:

"Posteaza pe blogul tau o poza cu tricoul tau de rocker, filmeaza-te cantand o melodie rock, povesteste-ne cum te-ai distrat la primul tau concert rock, trimite-ne o poza in care sa ne arati colectia ta de CD-uri rock, autografe sau orice altceva ce poate dovedi ca esti potrivit sa devii membru in Gasca bloggerilor.

Te poti inscrie in concurs pana la data de 07.08.2011, ora 23:59.

Posteaza pe blogul tau si pe Twitter utilizand hashtag-ul #gascabloggerilor sau adauga-ne ca prieteni pe Facebook - Ze list - si comenteaza in cadrul postarii referitoare la concursul organizat."

Asadar, iacata-ma-s, de Anul Nou cu Capitan Gallego, ofiterul de presa de la baza militara Miguel de Cervantes a contingentului spaniol din cadrul trupelor ONU de mentinere a pacii in Sudul Libanului. In spate e spitalul de campanie al trupelor chineze. Sper ca apreciati ca era o ocazie speciala, era ajun de Anul Nou, deci am purtat o tinuta speciala.


Ma multe poze, cu sau fara tricoul meu de rocker salbatic, aici.


2 comments:

 1. Salut!

  Dacă îți place arta și vrei să susții talentul din țara noastră îți propun o colaborare. Sunt administratorul siteului aerografie.ro și îți ofer să facem un schimb de articole și linkuri între blogurile noastre.
  Pentru a afla mai multe detalii despre oferta mea, intră pe linkul:
  http://aerografie.ro/pages/schimb-de-linkuri

  Adrian Moisa,
  Y!mess: aerografie_ro

  ReplyDelete