Pentru ca vreau la Festivalul ARTmania de la Sibiu

Nu-mi trebuia decat o motivatie indeajuns de puternica incat sa pot tasta "blogger" in browser si sa-mi amintest si parola de la blog ca sa imi reiau scrierile despre Liban si nu numai.
Stiu ca unii amici se bucura, altii si-ar fi dorit sa plec acasa de mult si sa ma fac femeie de serviciu ( nope, not gonna happen!)

Multumesc, Zelist Blog, pentru motivatie. Cum am auzit, acum 5 minute, de campania "Rockere, Zelist te vrea la ARTmania Festival (netuns)" am si deschis blogul sa postez fotografia mea de rocker salbatic, mare fan Nightwish.

Iata ce spune campania:

"Posteaza pe blogul tau o poza cu tricoul tau de rocker, filmeaza-te cantand o melodie rock, povesteste-ne cum te-ai distrat la primul tau concert rock, trimite-ne o poza in care sa ne arati colectia ta de CD-uri rock, autografe sau orice altceva ce poate dovedi ca esti potrivit sa devii membru in Gasca bloggerilor.

Te poti inscrie in concurs pana la data de 07.08.2011, ora 23:59.

Posteaza pe blogul tau si pe Twitter utilizand hashtag-ul #gascabloggerilor sau adauga-ne ca prieteni pe Facebook - Ze list - si comenteaza in cadrul postarii referitoare la concursul organizat."

Asadar, iacata-ma-s, de Anul Nou cu Capitan Gallego, ofiterul de presa de la baza militara Miguel de Cervantes a contingentului spaniol din cadrul trupelor ONU de mentinere a pacii in Sudul Libanului. In spate e spitalul de campanie al trupelor chineze. Sper ca apreciati ca era o ocazie speciala, era ajun de Anul Nou, deci am purtat o tinuta speciala.


Ma multe poze, cu sau fara tricoul meu de rocker salbatic, aici.


Comments

 1. Salut!

  Dacă îți place arta și vrei să susții talentul din țara noastră îți propun o colaborare. Sunt administratorul siteului aerografie.ro și îți ofer să facem un schimb de articole și linkuri între blogurile noastre.
  Pentru a afla mai multe detalii despre oferta mea, intră pe linkul:
  http://aerografie.ro/pages/schimb-de-linkuri

  Adrian Moisa,
  Y!mess: aerografie_ro

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Beduinii

Turism medical sau pachetul turistic pentru chirurgie plastica

Reteaua iraniana si mostenirea lui Soleimani